Publicatie/Expositie/Awards

25-09-2023 Expositie "BEESTACHTIG PRACHTIG" Lawei 


In het kader van dierendag exposeer ik samen met nog drie kunstenaars (Lolkje van der Kooi, Iona Groenewoud en Stefanie Nauta) van 25 september tot en met 15 oktober in de Lawei in Drachten.


De expositie is te bezoeken tijdens openingsuren;

Schouwburg De Lawei

Laweiplein 1

9203 KL Drachten


27-01-2022 Raambestickering Dierenkliniek "De Streek" in Bovenkarspel


Voor de nieuwe raambestickering heb ik vorig jaar augustus de foto's mogen maken van alle werknemers en hun eigen dieren en daarnaast een aantal dieren van hun klanten.


De raamstickers zijn vandaag geplaatst, zie onderstaande video voor een rondje langs alle ramen van de kliniek en een selectie van de foto's. Het ziet er fantastisch uit, heel trots op!! Met dank aan: Alle fantastische modellen en hun baasjes!


01-11-2018 Fotografie voor het boek "De Zwitserse Witte Herder"


Het afgelopen jaar ben ik druk bezig geweest met het fotograferen van heel veel prachtige Zwitserse Witte Herders , voor het nieuwe boek van Cindy Schwering, genaamd 'De Zwitserse Witte Herder"'. Nogmaals heel veel dank aan alle baasjes en honden die model hebben gestaan voor dit boek, zonder jullie was dit niet gelukt! Afgelopen week is dit project afgerond, en is het boek is naar de drukker gegaan en zal begin november 2018 verkrijgbaar zijn via de ZWHVN, Cindy Schwering en de (online) boekhandel.

Het is een uitgebreid boek geworden dat maar liefst 144 pagina’s (en meer dan 150 foto's) telt. Van de geschiedenis tot het opvoeden en van aanschaf tot fokgerelateerde materie, het komt allemaal aan bod!

Fotografie: Mascha de Lange Photography-www.inspirationofpets.nl
Model cover voorzijde: Ayla Dasha of Blinding Lights
Auteur: Cindy Schwering-www.dierenboekenbestellen.nl
Vormgeving: Nelleke Dikkerboom / www.tantepee.nl