Workshops

WORKSHOPS

Engelse buldog 6
DSC_0948A1W
DSC_7569AW
DSC_7197AW
DSC_2982AS Kynospirit L
DSC_9734A1S
DSC_1324A1S Kynospirit L

Prive workshop: Hondenfotografie op locatie

Hoe haal ik het meeste uit mijn camera en maak ik de mooiste foto's van mijn hond?

Deze workshop is gericht op het fotograferen van honden op buiten locatie's met natuurlijk licht. In deze praktische workshop komen alle (basis)aspecten van het fotograferen van honden aan bod.

 

Wanneer:

Het gehele jaar op afspraak


Voor wie:

In deze op maat gemaakte praktijk workshop gaan we naar aanleiding van je specifieke wensen en niveau fotograferen. We gaan een ochtend of middag samen met je hond op pad naar een mooie locatie die we in overleg bepalen, afgestemd op je wensen.


Kosten:

De workshop is incl. koffie/thee, en wat lekkers voor jouw en je hond. De kosten voor deze op maat gemaakte workshop zijn € 135,- 

 

Opgave workshop:

Dit kan via de mail, facebook of telefonisch.

Mail: inspirationofpets@gmail.com / Tel: 0031(0)615891462

Prive workshop: Hondenfotografie in de studio

We bekijken wat je nodig hebt om met je eigen studio van start te gaan. Waar let je op bij de aanschaf van flitsers? Welke lichtvervormers bestaan er en wat is hun effect? Welke soorten licht zijn er en hoe kan je het gewenste licht maken in de studio? Hoe ga je om met honden in een studio omgeving om het beste uit hen naar boven te halen? En hoe werk ik de gemaakte foto's af in photoshop.

 

Wanneer:

Het gehele jaar op afspraak


Voor wie:

In deze op maat gemaakte 2-daagse workshop gaan we naar aanleiding van je specifieke wensen en niveau fotograferen. We gaan 1 dag samen aan de slag in de studio, in de ochtend theorie en in de middag  2 verschillende (honden) modellen fotograferen. De 2e dag staat in het teken van nabewerking van de gemaakte foto's in photoshop.


Kosten:

De workshop is incl. koffie/thee en een lunch op beide dagen. De kosten voor deze op maat gemaakte 2-daagse workshop is € 275,- 

 

Opgave workshop:

Dit kan via de mail, facebook of telefonisch.

Mail: inspirationofpets@gmail.com / Tel: 0031(0)615891462