Publicatie & Expositie

PUBLICATIE & EXPOSITIE 

08-01-2020 t/m 08-04-2020 Expositie Gemeentehuis Achtkarspelen


Bij deze wil ik iedereen een fantastisch, gezond en creatief 2020 toewensen!


Voor mij een goed begin van het jaar; op woensdagmiddag 8 januari om  16 uur word mijn nieuwe expositie "Ode aan het Leven" in het gemeentehuis van Achtkarspelen geopend!


Na het officiële gedeelte is er een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje! Mocht je erbij willen zijn, dan ben je van harte welkom! Ik hoop je te zien en te spreken!


Wanneer: 8 januari om 16:00 uur
Waar: Gemeentehuis Achtkarspelen, Stationstraat 18, 9285 NH, Buitenpost


Looptijd Expositie: 8 januari - 8 april 2020


Expositie is te bezoeken tijdens openingstijden van het gemeentehuis en de toegang is gratis.


20-11-2019 Expositie "Kunstkado" in Galerie Lemferdinge


Vandaag de expositie ingericht in Galerie Lemferdinge in Paterswolde. 


Tijdens de alweer tiende Kunst Kado, de jaarlijkse verkoopexpositie van Galerie Lemferdinge, is weer een bonte mix van kunst en gebruikskunst te bewonderen.


Zoekt je een bijzonder cadeau voor een speciaal iemand? Of wil je jezelf een keertje verwennen met iets moois? Of vindt je het leuk om met de feestdagen eens iets bijzonders te geven, waarvan er niet honderd in de winkel liggen?Kunst Kado, verkoopexpositie van 23 november t/m 15 december, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur, traplift aanwezig, Lemferdingelaan 2, Paterswolde

28-05-2019 Rondje Kunstzinnig "Kunstweek Achtkarspelen"


Een fantastisch "expositie" weekend achter de rug, met dank aan alle bezoekers! Ik heb heel erg genoten van alle enthousiaste reacties en leuke inspirerende gesprekken!


Hieronder een kleine selectie van reacties geschreven in het gastenboek;

  • Ben zwaar onder de indruk van je serie "Ode aan het leven"
  • Fotografie; meestal sla ik het over maar ik ben zo blij dat ik dat dit keer niet gedaan gedaan heb!! Schitterend!
  • Prachtig! In eén woord!
  • Prachtige verhalende foto's met mooie inspirerende verhalen!
  • Prachtig werk, wij zijn erg onder de indruk!
  • Wat hebben we genoten van je prachtige foto's en tuin!
  • Wow respect voor jouw werk, erg mooi!
  • Oh wat een prachtige foto's en tuin, Was even fijn om bij jou te zijn. Succes met alles wat je onderneemt!

01-11-2018 Fotografie voor het boek "De Zwitserse Witte Herder"


Het afgelopen jaar ben ik druk bezig geweest met het fotograferen van heel veel prachtige Zwitserse Witte Herders , voor het nieuwe boek van Cindy Schwering, genaamd 'De Zwitserse Witte Herder"'. Nogmaals heel veel dank aan alle baasjes en honden die model hebben gestaan voor dit boek, zonder jullie was dit niet gelukt! Afgelopen week is dit project afgerond, en is het boek is naar de drukker gegaan en zal begin november 2018 verkrijgbaar zijn via de ZWHVN, Cindy Schwering en de (online) boekhandel.

Het is een uitgebreid boek geworden dat maar liefst 144 pagina’s (en meer dan 150 foto's) telt. Van de geschiedenis tot het opvoeden en van aanschaf tot fokgerelateerde materie, het komt allemaal aan bod!

Fotografie: Mascha de Lange Photography-www.inspirationofpets.nl
Model cover voorzijde: Ayla Dasha of Blinding Lights
Auteur: Cindy Schwering-www.dierenboekenbestellen.nl
Vormgeving: Nelleke Dikkerboom / www.tantepee.nl

01-10-2018  Expositie Kunst op Nienoord "Bomen vol Herinneringen"


Net als vorig jaar was ik ook nu weer uitgenodigd om mijn foto's te komen exposeren op landgoed Nienoord tijdens de kunstbeurs. 


Op zaterdag 13 en zondag 14 oktober staan het Koetshuis, Expositiehal en tuin van Borg en Museum Nienoord in Leek vol met kunst. Tijdens ‘Kunst op Nienoord’ zijn in totaal meer dan 150 kunstwerken te zien en rechtstreeks van de kunstenaars te koop. 


Er zijn uiteenlopende disciplines te zien, natuurlijk schilderijen en beelden, maar ook foto’s, keramiek, glaskunst, sieraden, gravures en ruimtelijk werk.

01-07-2018 Expositie/Publicatie Selwerder Hof Groningen "Fish & Fosill"


In het begin van het jaar werd ik uitgenodigd om te komen exposeren in het theehuis van de begraafplaats Selwerder Hof van 13 juli t/m 4 oktober 2018.

01-05-2018 Expositie & workshops in de tuin;


In het kader van de Kunstweek Achtkarspelen heb ik ook dit jaar weer een expositie & workshops in de tuin en studio van 26 mei t/m 1 juni 2018.


De fotoserie die ik exposeer is mijn persoonlijke verhaal over de dubbele natuur in ons zelf, waardoor er een nieuwe identiteit ontstaat.
Beelden vanuit het rationele en vanuit de emotie(gevoel) samenvoegen tot een beeld van nu. Een beeld van lagen en textuur. Waarbij de natuur het proces is, wat verandert en in beweging is, het groeit en het bloeit en het sterft.


De inspiratie voor deze serie zijn mijn ouders, bomen & symboliek.

Bomen zijn voor mij een symbool van onsterfelijkheid, begin en einde, de eeuwige kringloop van het leven. Het onstaan uit een klein zaadje geborgen in de aarde. En vertakt zijn groeiende wortels in de bodem en groeit dan naar boven, naar het licht en de zon.


Een voortdurende groei, leven en herleven, afsterven en opnieuw geboren worden. Een prachtige symboliek, die mij aan mijn vader en moeder doet denken.

 10-10-2017  Expositie Kunst op Nienoord "Fish & Fossil"


Na aanleiding van Rondje Kunstzinnig ontving ik een uitnodiging om mijn foto's te komen exposeren op landgoed Nienoord tijdens de jaarlijkse kunstbeurs. 


Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober 2017 staan het Koetshuis, Expositiehal en tuin van Borg en Museum Nienoord in Leek vol met kunst. Tijdens ‘Kunst op Nienoord’ zijn in totaal meer dan 150 kunstwerken te zien en rechtstreeks van de kunstenaars te koop. 


Er zijn uiteenlopende disciplines te zien, natuurlijk schilderijen en beelden, maar ook foto’s, keramiek, glaskunst, sieraden, gravures en ruimtelijk werk.

Mascha de Lange -Inspiration of Pets

Fotograaf / Kootstertille

Telefoon: 0031 (0)615891462

Adres: 9288 GN , Harstewei 1, Kootstertille (NL)

Email: inspirationofpets@gmail.com