Over mij

OVER MIJ

Mascha de Lange (1967)


Van  kleins  af aan ben ik gefasineerd door de  wereld om mij heen, met de natuur en dieren als grootste inspiratiebron. De prachtige  details, kleuren, vormen  en structuren bleven mij boeien. En zo ontstond mijn liefde om beelden te willen creëren.

Fotografie  is  voor mij een middel om die beelden vast te leggen.

 

Een creatieve studie was voor mij dan ook een logische keus. Ik ging naar de Academie voor Beeldende Kunsten in Groningen waar ik Modevormgeving (1989-1994) studeerde. Daarnaast volgde ik verschillende opleidingen/workshops in alle facetten van de fotografie.

 

Net als de mens is ook elk dier uniek, met een eigen persoonlijkheid en identiteit dit maakt het voor mij ook elke keer weer een nieuwe uitdaging. Ik zie fotografie als een creatieve en  (soms) kunstzinnige  uiting.


Mijn doel is om dieren te fotograferen, op een manier dat hun bijzondere karakter en/of  hun kenmerken goed naar voren komen, met hier en daar een beetje fun. Waarbij ik steeds weer geinspireerd en geraakt word door alle verschillende persoonlijkheden van deze dieren.

 

Ik ben gespecialiseerd in het fotograferen van honden & katten maar uiteraard kun je met alle soorten huisdieren terecht voor fotoshoots in mijn studio, bij jou thuis of op een afgesproken locatie.


Naast het fotograferen van huisdieren heb ik nog een andere grote passie; natuur & kunst (creatieve) fotografie. Hierbij werk ik aan langdurige projecten waarbij ik zelf beelden creeer. Mijn foto's worden regelmatig geëxposeerd, gepubliceerd en verkocht in een kleine oplage.


Naast fotoshoots geef ik  regelmatig workshops omdat ik het fijn vind om mijn passie en kennis voor fotografie over te dragen en te delen. 

 

Spreekt mijn stijl van fotograferen je aan, en ben je geïnteresseerd in een fotoshoot, workshop of wil je een foto kopen, vraag dan vrijblijvend informatie aan.

Mascha de Lange -Inspiration of Pets

Fotograaf / Kunstenaar  Kootstertille

Telefoon: 0031 (0)615891462

Adres: 9288 GN , Harstewei 1, Kootstertille (NL)

Email: inspirationofpets@gmail.com