About

OVER MIJ

Mascha de Lange (1967)

Van kleins af aan ben ik gefasineerd door de wereld om mij heen, met de natuur en dieren als grootste inspiratiebron. De prachtige details, kleuren, vormen en structuren bleven mij boeien. En zo ontstond mijn liefde om beelden te willen creƫren. Fotografie was (en nog steeds) voor mij een middel om die beelden vast te leggen.

 

Een creatieve studie was voor mij dan ook een logische keus. Ik ging naar de Academie voor Beeldende Kunsten in Groningen waar ik Modevormgeving (1989-1994) studeerde. Daarnaast volgde ik verschillende opleidingen/workshops in alle facetten van de fotografie.

 

Net als de mens is ook elk dier uniek, met een eigen persoonlijkheid en identiteit dit maakt het voor mij ook elke keer weer een nieuwe uitdaging. Ik zie fotografie als een creatieve en soms kunstzinnige uiting. Mijn doel is om dieren te fotograferen, op een manier dat hun bijzondere karakter en/of de kenmerken goed naar voren komen, met hier en daar een beetje fun.

 

Zelf ben ik opgegroeid met allerlei huisdieren. En vanaf 1993 samen met mijn man in het bezit van Zwitserse Witte Herders, een aantal katten, kippen, parkieten en mini schaapjes. Waarbij ik streeds weer geinspireerd en geraakt word door alle verschillende persoonlijkheden van deze dieren..

 

Ik ben gespecialiseerd in het fotograferen van honden & katten maar uiteraard kun je met alle soorten huisdieren terecht voor fotoshoots in mijn studio, bij jou thuis of op een afgesproken locatie. Naast huisdieren fotografie heb ik ook nog een andere grote passie; natuurfofotografie waarbij ik met name gespecialiseerd ben in macrofotografie.

 

Mijn werk wordt regelmatig geƫxposeerd en gepubliceerd. Naast fotoshoots geef ik ook regelmatig workshops omdat ik mijn passie voor fotografie en kennis graag wil overdragen en delen..

 

Spreekt mijn stijl van fotograferen je aan, en ben je geintresseerd in een fotoshoot of workshop vraag dan vrijblijvend informatie aan.

AAN DEZE PAGINA WORD GEWERKT, SPOEDIG VIND U HIER WEER DE MEEST RECENTE FOTO'S. EXCUUS VOOR HET ONGEMAK.

Mascha de Lange Photography 2008-2018 Copyright @ All Rights Reserved