Publicatie & Expositie

PUBLICATIE & EXPOSITIE 

FOTOGRAFIE VOOR HET BOEK "De Zwitserse Witte Herder"


Het afgelopen jaar ben ik druk bezig geweest met het fotograferen van heel veel prachtige Zwitserse Witte Herders , voor het nieuwe boek van Cindy Schwering, genaamd 'De Zwitserse Witte Herder"'. Nogmaals heel veel dank aan alle baasjes en honden die model hebben gestaan voor dit boek, zonder jullie was dit niet gelukt! Afgelopen week is dit project afgerond, en is het boek is naar de drukker gegaan en zal begin november 2018 verkrijgbaar zijn via de ZWHVN, Cindy Schwering en de (online) boekhandel.

Het is een uitgebreid boek geworden dat maar liefst 144 pagina’s (en meer dan 150 foto's) telt. Van de geschiedenis tot het opvoeden en van aanschaf tot fokgerelateerde materie, het komt allemaal aan bod!

Fotografie: Mascha de Lange Photography-www.inspirationofpets.nl
Model cover voorzijde: Ayla Dasha of Blinding Lights
Auteur: Cindy Schwering-www.dierenboekenbestellen.nl
Vormgeving: Nelleke Dikkerboom / www.tantepee.nl

EXPOSITIE KUNST OP NIENOORD "Bomen vol Herinneringen"


Net als vorig jaar was ik ook nu weer uitgenodigd om mijn foto's te komen exposeren op landgoed Nienoord tijdens de kunstbeurs. 


Op zaterdag 13 en zondag 14 oktober staan het Koetshuis, Expositiehal en tuin van Borg en Museum Nienoord in Leek vol met kunst. Tijdens ‘Kunst op Nienoord’ zijn in totaal meer dan 150 kunstwerken te zien en rechtstreeks van de kunstenaars te koop. 


Er zijn uiteenlopende disciplines te zien, natuurlijk schilderijen en beelden, maar ook foto’s, keramiek, glaskunst, sieraden, gravures en ruimtelijk werk.

EXPOSITIE KUNST OP NIENOORD "Fish & Fossil"


Na aanleiding van Rondje Kunstzinnig ontving ik een uitnodiging om mijn foto's te komen exposeren op landgoed Nienoord tijdens de jaarlijkse kunstbeurs. 


Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober 2017 staan het Koetshuis, Expositiehal en tuin van Borg en Museum Nienoord in Leek vol met kunst. Tijdens ‘Kunst op Nienoord’ zijn in totaal meer dan 150 kunstwerken te zien en rechtstreeks van de kunstenaars te koop. 


Er zijn uiteenlopende disciplines te zien, natuurlijk schilderijen en beelden, maar ook foto’s, keramiek, glaskunst, sieraden, gravures en ruimtelijk werk.

Mascha de Lange -Inspiration of Pets

Fotograaf / Kootstertille

Telefoon: 0031 (0)615891462

Adres: 9288 GN , Harstewei 1, Kootstertille (NL)

Email: inspirationofpets@gmail.com